Om oss

Snakk med fagfolk

Vi startet bedriften i 1959, og vi holder til i Sørbyen ca 4 km fra Gjøvik sentrum. Det er annen generasjon som er dagens driver.

Bedriften består av planteskole og hagesenter. I planteskolen produserer vi stauder, prydbusker og vintergrønt som passer vårt klima. I hagesenteret har vi stauder, sommerblomster, frukt, bær, prydbusker, roser, trær og vintergrønt. Vi har tilbehør som jord, gjødsel, krukker, redskap, frø og ellers det du trenger til din hage. Vi er ca 4-5 gartnere og vi legger vekt på god service og faglig veiledning til våre kunder.

Fra 2015 er vi et hagesenter uten kjedetilknytning. Vi har vært med i BoGrønt kjeden siden 1981, men siden den blir lagt ned fra 2015 velger vi å fortsette uten noen kjedetilknytning.

JEG HAR BESTEMT Å AVVIKLE HAGESENTERET I HØST, PGA JEG NÆRMER MEG PENSJONALDER  OG ØNSKER Å PENSJONERE MEG.  ER ÅPENT TIL 14.OKTOBER. HAR TØMMESALG NÅ UTOVER HØSTEN.  GAVEKORT OG TILGODELAPPER MÅ INNLØSES NÅ. 

LEGGER UT PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM DAGLIG.

JEG VIL TAKKE ALLE KUNDER OPPI  GJENNOM ÅRENE SOM HAR HANDLET HER. BEDRIFTEN ER 64 ÅR, MINE FORELDRE STARTEN DEN OG DREV I 32 ÅR. JEG OVERTOK I 1991, OG HAR OGSÅ DREVET I 32 ÅR. DET ER SELVSAGT VEMODIGÅ AVVIKLE, MEN JEG VIL GJØRE MENS HELSA FREMDELES ER OK OG GJØRE DET PÅ EN SKIKKELIG MÅTE.  TUSEN TAKK FOR ALLE FINE ORD MINE ANSATTE OG JEG HAR FÅTT NÅ IHØST. DET SETTER VI PRIS PÅ.  TUSEN TAKK TIL ALLE VÅRE FINE KUNDER.